Verstoppingen, lekkages, storingen en onderhoud

loodgieter-dienstenNiets zo vervelend als een verstopte afvoer als u net een douche wilt gaan nemen, of een lekkage van een waterleiding of afvoer waardoor al snel schade kan ontstaan. En ook een storing van uw cv-ketel komt altijd ongelegen. Stokhorst is in deze gevallen snel ter plaatse om u hier direct bij te helpen.

Voor het jaarlijkse onderhoud van uw ketel kunt u bij ons ook terecht. Zo bent u er van verzekerd dat uw cv-installatie in perfecte staat blijft verkeren.

 

Badkamers en sanitair

sanitair-dienstenStokhorst is leverancier en installateur van vele merken kranen en sanitair. U kunt ons uw complete nieuwe badkamer laten verzorgen, of uw oude badkamer door ons laten renoveren. Ook het tegelwerk kunnen wij hierbij voor onze rekening nemen. U wordt door ons compleet ontzorgd!

Maak eens een afspraak met ons, dan kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

CV-Ketels en installaties

storingen-dienstenWij installeren cv-ketels van nagenoeg alle merken en hebben op het gebied van reparatie en onderhoud ruime ervaring met alle soorten en typen installaties. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen van uw complete centrale verwarmingsinstallatie. En wanneer u ons uw ketel jaarlijks laat onderhouden dan weet u zeker dat deze in topconditie blijft verkeren.

Op het gebied van radiatoren is de keuze tegenwoordig heel breed. Wij kunnen ook hier in al uw wensen voorzien.

 

Waterleidingen en afvoeren

water-dienstenDe waterleidingen, niet echt iets waar je vaak bij stil staat. Totdat er een lekkage optreedt door ondeugdelijke montage, en dan is de ellende meestal niet te overzien omdat deze leidingen zoveel mogelijk worden weggewerkt in vloeren en muren. Een klus voor de vakman dus.

Hetzelfde geldt uiteraard voor afvoerleidingen die op de riolering worden aangesloten. Niet alleen kunnen hierin ook lekkages optreden, maar daarnaast wordt de kans op verstoppingenveel groter wanneer dit niet op exact de juiste manier gebeurd.

 

Gasleidingen en installaties

gas-diensten

Verwarmingsinstallaties, warm-water voorzieningen en keukenapparatuur, er zijn allerlei denkbare toepassingen van gasleidingen. Eén ding hebben ze gemeen, de gasleidingen dienen veilig en volgens de geldende normen en voorschriften te worden aangelegd. Onze ervaren monteurs zijn hiervoor gecertificeerd.

Uiteraard gaat het hierbij niet alleen om normen en voorschriften, maar in hoofdzaak om uw en onze veiligheid.

 

Riolering

riolering-dienstenAanleg of uitbreiding van riolering lijkt simpeler dan het is. Er spelen verschillende zaken een belangrijke rol, bijvoorbeeld het gebruik van geschikte materialen met de juiste diameter en deskundige montage om lekkages en verstoppingen op voorhand te voorkomen.

Wij kunnen voor u een rioleringsplan maken en uitvoeren. Ook als u oude riolering wilt laten vervangen of wanneer u verstoppingen heeft dan bent u bij Stokhorst Installatietechniek aan het juiste adres.

 

Lood- en zinkwerk

zinkwerk-dienstenLood-, en vooral zink-toepassingen in de dakbedekking is iets wat steeds meer terug komt in het straatbeeld. Niet alleen goten en hemelwaterafvoeren, maar complete daken kunnen tegenwoordig met zink worden bekleed.

Een erg fraaie en duurzame oplossing. Informeer eens naar de mogelijkheden.

 

 

Ventilatie

ventilatie-dienstenEen goede ventilatie is in elke ruimte belangrijk, ook voor de gezondheid. Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van eenvoudige maar ook uitgebreide (mechanische) ventilatiesystemen.

Dus niet alleen voor het toilet of de badkamer in uw woning, maar ook voor bedrijfsruimten en kantoren.

Comments are closed.

 • Stokhorst in het kort

  Stokhorst staat al meer dan 70 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en is zowel op de particuliere als de zakelijke markt actief.

  Een gerenommeerd, allround installatiebedrijf en een begrip in heel Twente.

  Voor loodgieters- en installatiewerk-zaamheden bent u bij Stokhorst altijd aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

 • Openingstijden winkel

  Maandag t/m vrijdag:
  15.00 - 17.00 uur

  Zaterdag:
  09.00 - 12.00 uur

 • Contactgegevens

  Stokhorst Installatietechniek
  Elsbeekweg 2
  7557 CC Hengelo (O)

  T: 074 - 291 49 19

  E: info@stokhorst.com